CLOUD COMPUTING

Overal werken betekent flexibiliteit, productiviteit en kostenbesparing. Je eigen werkplek bevindt zich waar jij wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Servers, applicaties, data opslag en licenties worden centraal beheerd in een goed beveiligde en betrouwbaar data center waar tevens de back-ups van uw data plaatsvinden. Betaal nooit meer dan dat u afneemt. Kortom: minder kosten en minder zorgen.

Een ander groot voordeel dat niet vergeten mag worden is de snelheid. Al schaft u de duurste computer of laptop aan, deze zal altijd langzamer zijn dan onze cloud werkplek. Wij houden niet van mooie praatjes, dus wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor een demo sessie om dit te bewijzen. Behalve de snelheid zullen wij u ook laten zien hoe eenvoudig en snel wij een back-up kunnen terugzetten of hoe we een verkeerd verwijderd bestand of email kunnen terughalen. Ook staan we stil bij de beveiliging. Indien u dat wil kunnen we zelfs een check doen op uw huidige netwerk om eventuele kwetsbaarheden aan het licht te brengen.

Eén werkplek of een heel bedrijf. We leveren onze cloud oplossingen binnen heel Europa aan zowel MKB bedrijven als multi-nationals. Integratie met financiële pakketten als Exact, AFAS of Unit4 of CRM software vormt voor ons geen probleem. Wij starten eerst met inventariseren, bestellen vervolgens de hardware en zorgen voor de gehele implementatie en migratie van bestaande software en data. Ook na oplevering staan we voor u klaar en zijn we dagelijks zowel tijdens als buiten kantooruren voor u bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak: 0161 – 769 041

Back to Top
error: Copyright Future Formats