ONLINE MARKETING


Een mooie website is tegenwoordig niet genoeg om succesvol op internet te zijn. Hoe mooi de site ook is, als niemand de site kan vinden heeft u niets aan een mooie website. Er zijn diverse manieren om bezoekers naar uw website te trekken maar de meeste kosten veel geld. Denk hierbij aan reclame via de krant, televisie en radio. Helaas ligt de conversie bedroevend laag en is de ROI (return on investment) moeilijk te meten.

Hoog bovenaan in Google komen wil iedereen. Er bestaat helaas geen instructieboekje hoe u dit punt zult bereiken ondanks dat vele bureau’s u dit wel willen laten geloven en u een goedkoop maandelijks abonnement proberen aan te smeren. Trap er niet in, want het is weggegooid geld. Een toppositie in de zoekresultaten van Google betekent continu analyseren, optimaliseren en monitoren. Dat gaat niet met een paar uur per maand.

SEO

Zo hoog mogelijk in de organische (niet commerciële) zoekresultaten komen en het liefst boven uw concurrentie. Dat is ons doel. Wij nemen dit hele proces voor u uit handen. Niet omdat we u niets willen laten doen maar met name omdat dit een specialistisch proces is waar u weinig van toegevoegde waarde kunt zijn. Uiteraard gaat alles in overleg met u en zullen wij maandelijks aan u rapporteren, zodat u exact weet waar we aan hebben gewerkt en welke resultaten er zijn behaald. U zult merken dat u binnen de kortste keren meer bezoekers krijgt en hoger in de rankings staat.

Tevens kunnen wij u adviseren uw online marketing strategie goed in te richten, want online marketing is meer dan alleen een bericht op Facebook en Twitter plaatsen.

Facebook & Adwords

Een Facebook of Adwords campagne kan vanaf dag één kwaliteit traffic en leads naar uw website/webshop leiden. Hoe beter we het gedrag van uw klanten in kaart kunnen brengen, des te hoger de conversie zal zijn. Het is geen kunst om marketingbudget uit te geven en traffic te genereren. Ons doel is om met zo min mogelijk budget kwaliteit traffic naar uw website te krijgen.

Internetmarketing is een breed begrip. Alles is afhankelijk van uw doelstellingen en budget. Zodra deze bekend zijn en wij weten waar u behoefte ligt, ontwikkelen wij voor u een passend online marketingplan waarmee uw rendement maximaal zal zijn. U groeit door online succes, Future Formats door tevreden klanten.

Back to Top
error: Copyright Future Formats