MEDINA BURGER


 

WEBSITE

SOCIAL MEDIA

ADVERTISING

NARROWCASTING

POSTERS

GEVEL RAAMBESTICKERING

LICHTBAKKEN PRODUCTEN/PRIJZEN/LOGO GEVEL

Medina Burger is een fast food restaurant in hartje centrum Antwerpen met ruim 200 zitplaatsen. Omdat Medina Burger niet het enige fast food restaurant is (McDonalds en Quick zitten op steenworp afstand) is de concurrentie groot en is het van belang dat de mensen je weten te vinden.  Voor Medina Burger hebben we de daarom de presentatie van hun producten en de ‘look & feel’ van zowel de website, het restaurant (lichtbakken, narrowcasting lcd schermen, posters, placemets, de gevel), alle reclameuitingen en op social media aangepakt. Het unieke DNA van Medina Burger bestaat voornamelijk uit burgers van voortreffelijke kwaliteit van 100% halal rundvlees. Die liefde voor het vak hebben we doorgetrokken in een warme, moderne uitstraling.

GREEN NEDERLAND


 

SLIDER

LANDINGSPAGINA

MINI WEBSITE

Green Nederland is sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kopieerapparaten, printers en multifunctionals. Een competitieve prijs-prestatieverhouding en een uitgebreide expertise in maatwerk is wat Green Nederland een topspeler maakt in de printindustrie.

Online marketing is voor Green Nederland een erg belangrijke vorm om naamsbekendheid te creëren onder de juiste doelgroep. Om vanuit een campagne bezoekers te laten landen op een goede  uitziende website of landingspagina is van essentieel belang om tot een zo hoog mogelijke conversie te komen. Zo hebben wij voor Green Nederland een aantal elementen van de huidige website mogen restylen, hebben we tevens een landingspagina en mini website ontworpen waarvan de mini-website ook door ons is ontwikkeld.

Back to Top
error: Copyright Future Formats